×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі привітали дітей-сиріт із завершенням навчання, вручили їм подарунки та матеріальну допомогу

19 травня у Житомирській міські раді керівництво міста зустрілося з випускниками 11 тих класів 2015 року з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  

діти-сироти у ЖитомиріПро це повідомляють на сайті міської ради.

В.о. міського голови Любов Цимбалюк і заступник міського голови Олександр Бочковський  привітали випускників із завершенням навчання, вручили їм подарунки та матеріальну допомогу.

«Перед вами стоїть нелегкий вибір професії та напрямку вашого життя. Я впевнена, що  ви оберете правильний шлях і обов’язково братимете активну участь у розбудові нової, європейської, єдиної України», - сказала Любов Цимбалюк.

По завершенню офіційної частини юних випускників привітали артисти міського Палацу культури.

Начальник служби у справах дітей міської ради Надія Косяк повідомила, що на даний час на обліку служби перебуває 375 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Вона зазначила, що в сім’ях  опікунів, піклувальників виховується 263 дитини, у прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу  міста Житомира та області влаштовано 49 дітей. Також 63 дитини виховуються в державних дитячих закладах. Опікунами та піклувальниками дітей призначено 261 особу, 18, з яких не перебувають у родинних стосунках з підопічним.

діти-сироти у Житомирі

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework