×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У жителя Житомирщини знайшли 2 кг коноплі. ФОТО

Міліцією Андрушівщини до суду направлено матеріали кримінального провадження за фактами вирощування, зберігання та виготовлення наркозасобу жителем райцентру.

n 2005154414З його домоволодіння міліція вилучила більше 2 кг коноплі, розфасованої у понад 400 пакунків.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України  в Житомирській області.

До будинку 31-річного жителя м. Андрушівки міліціонери навідалися ще в березні поточного року, отримавши інформацію, що господар може зберігати наркотики. У результаті огляду домоволодіння правоохоронці виявили у господарському приміщенні два відра з розфасованою у пакунки рослинною масою.

– Загалом з домоволодіння було вилучено понад 420 таких пакунків: 36 поліетиленових пакетів від 30 до 135 грамів сировини у кожному і ще 385 паперових згортків з аналогічним вмістом до 3-х грамів у кожному. Експертиза підтвердила, що вилучена маса є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено, - повідомив начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко.

За словами господаря, наркосировиною він запасався для власного споживання на прийдешній рік, а розфасував нібито для зручності щоденного використання.

У рамках відкритого за фактом зберігання наркотиків (ст.309 Кримінального кодексу України) кримінального провадження правоохоронці з’ясували і походження наркосировини, і процес подальшого виготовлення з неї наркотичного засобу.

Слідчі встановили, що нарколюбитель самостійно висіяв на околиці райцентру насіння конопель, а зібраний врожай висушив у власному домоволодінні, подрібнив і розфасував у пакунки.

За таких обставин до розслідуваного кримінального провадження додалися ще й факти посіву та вирощування конопель (ст.310 ККУ) і незаконного виготовлення наркотичного засобу (ч.2 ст.307 ККУ).

Фігурантові було оголошено про підозру у вчиненні відповідних протиправних дій. Нині досудове розслідування завершено. Матеріали кримінального провадження направлено до суду.

За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 6 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

n 2005154414 1

n 2005154414 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework