×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві засуджені отримали можливість користуватися Інтернетом, проте без доступу до соцмереж

На Житомирщині першою серед установ виконання покарань області Бердичівська виправна колонія (№70) надала можливість засудженим користуватися Інтернетом.

n 2205154446З метою реалізації вимог статті 107 та статті 110 Кримінально-виконавчого кодексу України щодо забезпечення прав засуджених на здійснення листування з особами, які знаходяться за межами установ виконання покарань та слідчих ізоляторів ДПтС України, ведення ними телефонних розмов, у тому числі у мережах рухомого (мобільного) зв’язку та користування мережею Інтернет, згідно Порядку організації надання засудженим доступу до глобальної мережі Інтернет, а також забезпечення технічної реалізації функції доставки засудженим продуктів харчування і предметів першої потреби (ст. 108 Кримінально-виконавчого кодексу України) на базі Державної пенітенціарної служби України нещодавно розпочала функціонування Спеціальна інформаційно-комунікаційної система ДПтС України.

Керівництвом установи на чолі з начальником Олександром Доробалюком здійснено низку організаційних і технічних заходів щодо придбання необхідного обладнання та облаштування приміщень. Тепер усі без виключення засуджені, у тому числі і до довічного позбавлення волі, можуть користуватись Інтернетом, але у межах, що визначені законодавством, адже комунікаційна система блокує доступ до електронної пошти, соціальних мереж та сайтів, які пропагують жорстокість, тощо.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework