×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирським студентам розповіли звідки почалося їхнє життя

«Коли почалося твоє життя?» - на таку тему в «АртХаті» ННІ філології та журналістики ЖДУ ім. І. Франка представники Всеукраїнської благодійної організації «АСЕТ» провели лекцію.

Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ»Благодійна організація більше 25 років працює в усьому світі і вже 10 років активно веде свою діяльність в Україні, повідомляє прес-центр ЖДУ ім. І. Франка.

Організатором цього заходу є голово студентського братства  інституту філології та журналістики університету  Катерина Подакіна.

«Загалом дана лекція відбулася в рамках Тижня Інституту філології та журналістики. Хотілося зробити святкування насиченим і в той же час корисним. Ось саме ця лекція від організації "АСЕТ" підпадає під критерій "корисності". Під час лекції обговорювали тему аборту. Всі студенти - дорослі люди, але не завжди знають до чого можуть призвести деякі їх вчинки. На лекції студентам нічого не нав’язували. Після закінчення було видно, що кожен з них задумався і зробив для себе висновок», - наголосила Катерина.

Щодо студентів, то вони схвально поставились до заходу і позитивно відреагували на підняті достатньо відкриті та інтимні теми.

«Подібні заходи дуже потрібні для молоді, адже кожен з нас повинен прагнути розвиватись і бути емоційно задоволеним. Також ми чудово проводимо час, дізнаємось багато нового і спілкуємось з чудовими людьми» - так говорять про лекцію студенти 1 курсу.

«Такі акції потрібні для того, щоб молодь більше цікавилась суспільством, була відкритою та милосердною» - таку точку зору мають гості заходу.

«Ми дуже вражені наскільки чудово проведений захід, а ще більше вражені на скільки він є важливим, адже сучасна молодь часто обирає не правильний шлях розвитку і потребує відкритості та підтримки» - прокоментували захід викладачі ННІ філології та журналістики.

Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ»

Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ»

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework