×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині лісівники перевиконали план щодо лісовідновлення

По закінченню лісокультурної кампанії в лісгоспі проведено технічне приймання лісокультурних об´єктів.

лісовідновленняПроведено лісовідновлення на площі 330 га, в тому числі посадка лісових культур 220 га ( при плані 200 га, що складає 110% виконання плану на 2015 р.) та природне поновлення 110 га.

Про це повідомляє адміністрація ДП «Житомирське лісове господарство».

Створено плантації новорічних ялин на площі 9 га загальною кількістю 36 тис. шт. Загальна площа весняних посівів в лісорозсаднику становить 1,4га.

Проведено роботи по укоріненню більше 50 видів і форм декоративних деревних і чагарникових порід в контрольованому середовищі на площі 0,02 га загальною кількістю 10 тис. шт.

У шкільному відділенні базового розсадника закладено шкілки декоративних порід на площі 1,12 га загальною кількістю 15,8 тис. шт., в тому числі висаджено саджанці у контейнери 7,6 тис. шт..

З метою отримання садивного матеріалу з поліпшеними показниками якості та досягнення стандартних розмірів в лісгоспі функціонує тепличне господарство, яке складається із 11 теплиць загальною площею 0,29 га із системою зрошування туманного типу. Також продовжено вирощування сіянців основних лісоутворюючих порід із закритою кореневою системою. В поточному році загальна кількість посівних місць складає 600 тис. шт.

В період лісокультурної кампанії по виконанню лісокультурних показників позитивно відзначився колектив Тригірського лісництва – лісничий Іщук Валерій Павлович та колектив Корабельного лісництва – лісничий Боримський Віктор Марцинович.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework