×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі знову пожежа: цього разу загорівся приватний двоповерховий будинок

21 травня о 13:16 надійшло повідомлення про пожежу у приватному двоповерховому житловому будинку, що розташований на одній із вулиць обласного центру.

пожежа у ЖитомиріДо служби порятунку «101» зателефонували самі власники житла, які виявили займання.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

По прибуттю на місце події двох чергових караулів вогнеборці було встановлено, що осередок займання знаходиться у кімнаті на другому поверсі оселі. Спільними та злагодженими діями бійців ДСНС пожежу було швидко локалізовано, тим самим, не давши вогню розповсюдитися по всій площі будинку та о 14:07 повністю ліквідовано. Вогонь встиг знищити лише одну житлову кімнату розмірами 4х3 м. Загиблих та травмованих на місці події не виявлено.

Пізніше з’ясувалося, що мешканці будинку, а це сім’я із шести чоловік, поралися по господарству на вулиці. Коли помітили вогонь то відразу ж викликали вогнеборці та намагалися приборкати вогняну стихію самотужки, але всі їх зусилля виявилися марними. Лише справжнім професіоналам своєї справи вдалося приборкати вогняну стихію.

Наразі фахівцями встановлюється причина виникнення вогню, а також суми завданих збитків та врятованих матеріальних цінностей.

Нагадаємо, цього тижня у місті сталося кілька пожеж, одна із яких мало не лишила чотири родини без даху над головою. 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework