Як прикрасити Новорічний стіл у 2017 році: Ідеї сервірування та святкового декору

Напередодні Нового року, здається, навіть повітря заряджене передчуттям свята. В такий час особливо хочеться див, світлих моментів та зимових чар.


Психолог проекту «Поверніть мені красу» Олена Любченко стверджує, що у свідомості людини закарбувалася непорушна істина: 31 грудня закінчується старе життя, а 1 січня починається нове.

Якщо бути переконаним в цьому, новий рік обов’язково принесе очікувані винагороди та більше добра.

Тож в новорічну ніч надзвичайно важливо створити відповідну атмосферу в домі, яка надихатиме, змушуватиме вірити в краще та забезпечить чудовий настрій у перші хвилини Нового 2017 року.

У святковому розділі ми вже розповідали, як власноруч зробити недорогі та оригінальні новорічні ялинкові прикраси.

Однак, аби створити відповідну атмосферу та задобрити Вогняного Півня, господаря 2017 року, до свят варто також декорувати новорічний стіл.

ЯК ОФОРМИТИ НОВОРІЧНИЙ СТІЛ 2017

– Обирайте декор в одному стилі.

Вогняний півень асоціюється з природою, тож для оздоблення оселі та столу варто надавати перевагу декору із натуральних матеріалів.

Ідеально підійдуть традиційні українські прикраси – яворівські забавки. До речі, такими ж іграшками цьогоріч прикрашена головна ялинка країни на Софійській площі. Найголовніше, що таку красу можна легко зробити своїми руками.

– Для оздоблення новорічного столу використовуйте декілька кольорів.

У 2017 році найкраще обирати жовтий, помаранчевий та червоний декор.

– Пам’ятайте про баланс.

Якщо ви обрали скатертину червоного кольору, прикраси мають бути в одній колірній гамі, бажано не надто яскраві. І навпаки.
– Прикрашайте стіл декором, зробленим власноруч.

Це зекономить сімейний бюджет, надасть оригінального виду новорічному столу та згуртує всю родину за виготовленням святкових прикрас.

– Більше блиску!

Якщо ви, як правило, сервіруєте стіл звичайними серветками та щоденним посудом, в новорічну ніч все має бути неперевершеним! Тож сміливо діставайте святкові фужери і тарілки для особливого випадку – він настав.

ПОСУД

Жодного пластику, лише натуральні матеріали – цим варто керуватися при декоруванні новорічного столу. Святковий набір підкреслить урочистість події та перетворить звичайну вечерю на справжній новорічний бенкет.

Не журіться, якщо у вас немає особливих фужерів і тарілок, прикрасьте щоденний посуд. На тарілку можна викласти ялинкові гілочки, шишки та запашні прикраси з цитрусових.

Аби стіл виглядав ошатним, столові прибори можна вкласти у виготовлені своїми руками новорічні шкарпетки.

Традиційно під бій курантів загадати заповітне бажання і випити келих шампанського «Marengo», адже ігристе вважається символом Нового року. Зробити момент особливим допоможуть прикрашені фужери.

Келихи на високій ніжці можна оздобити атласними стрічками, наприклад, золотистого і червоного кольорів. Обмотайте стрічкою ніжку, а потім зав’яжіть пишний бант. Таке оформлення виглядатиме вишукано та зі смаком.

СЕРВЕТКИ

Ми вже писали, що у всьому має бути баланс. Тож зважайте на колір серветок: якщо ви обрали яскраву скатертину, ліпше придбати серветки нейтрального кольору, до білої чудово пасуватимуть червоні та зелені серветки.

Краще втриматися від строкатих серветок з візерунками, малюнками. На святковому столі вони виглядатимуть дешево.

СВІЧКИ

Свічки створюють чарівну атмосферу та особливо доречні в рік Вогняного Півня. Обирайте декор яскравих кольорів, а до них – новорічні підставки.

Зробіть натуральний свічник з апельсина. Така річ не просто подарує помаранчевий настрій вашому святу, а й наситить його запахом цитрусових.

НОВОРІЧНІ ПРИКРАСИ

У центрі новорічного столу можна розмістити відерце з льодом для шампанського чи декоративні композиції, зроблені власноруч.

Найкраще для новорічних прикрас в рік Вогняного Півня підійдуть натуральні матеріали: сіно, гілки ялинки, сухі гілки, шишки, горіхи. Вони подарують незрівнянний аромат та атмосферу справжнього свята. Дивіться покрокову інструкцію, як виготовити різдвяну зірку та чобіток із сіна.

Джерело: 1+1

Прочитано 2465 раз

Последнее изменение Вторник, 27/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework