Неочікуваний поворот у резонансній справі в Бердичеві: чи пов’язані між собою загибель чоловіка з розвагами горе-блогерів

  Продовження уже відомої і надзвичайно резонансної трагічної історії з Бердичева.

 

  Мешканці багатоповерхівки виявили у дворі скривавленого чоловіка. До лікарні бідолаху не довезли, дорогою той помер, - розповідає kriminal.ictv.ua.

  З’ясувалося, чоловік упав з п’ятого поверху. Випав з необережності, вистрибнув сам чи хтось допоміг вкоротити віку — поліція ще розбирається.

  А от тепер справжній шок: незадовго до загибелі чоловік перебував у квартирі, звідки блогери ведуть стрім зі знущаннями над людьми.

  Нещодавно ми розповідали про те, як блогер Андрій Сороченко на прізвисько Квадрат разом з компанією неадекватів, один із яких пофарбований зеленкою, тиждень утримували місцевого чоловіка та знущалися над ним у прямому ефірі.

  Тоді поліція встигла врятувати людину, приїхавши до катівні просто під час стріму, але поки прокуратура готувала підозру у викраденні людини, троє чоловіків накивали п’ятами.

  Чи пов’язані між собою загибель чоловіка з розвагами горе-блогерів чи це просто якийсь дивовижний збіг, з’ясовувала Тетяна Островщук.

бердичів

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 03/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework