На Житомирщині підлітки вкрали мотоцикл, а потім спалили у лісі. ФОТО

  У Житомирській області підлітки вкрали мотоцикл з вулиці, де його залишив власник. Аби уникнути покарання, діти намагалися спалити мотоцикл.

 

  Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.

  "Уночі 28 червня до поліції звернувся 36-річний житель м. Олевська із повідомленням про пропажу його мотоцикла "Qingoi". На місці події чоловік розповів поліцейським, що увечері, завітавши до товариша, залишив транспортний засіб біля паркану його будинку. Згодом, близько 23:00, вирішивши повертатися додому, виявив пропажу", - йдеться у повідомленні.

  Хлопців розшукали за місцем проживання. Один з них 16-річний школяр-старшокласник, ще двоє, віком 15 та 16 років, учні професійних навчальних закладів. У розшуку допомогли записи з встановлених у нашому місті камер відеоспостереження, розповів керівник сектору кримінальної поліції Олевського відділення Сергій Собецький.

  Хлопці визнали свою провину та розповіли, що взявши чужий мотоцикл, збиралися дістатися ним додому. Згодом, зрозумівши, що транспортний засіб розшукують, вирішили його знищити, спаливши у лісовому масиві.

6d45eff1bcdb1652

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework