Жителям трьох районів Житомирщини нанесли тяжкі травми: один чоловік помер в лікарні

  Упродовж минулих вихідних подібні ситуації через агресивне з’ясування стосунків стались у Хорошівському, Овруцькому та Коростишівському районах. 

   Увечері 5 липня до Коростишівського відділу поліції медики повідомили про доставлення до прийомного відділення лікарні 27-річного жителя с. Малої Глумчі Ємільчинського району з проникаючим пораненням живота. 

  Під час з’ясування обставин отримання чоловіком тілесних ушкоджень поліцейські слідчо-оперативної групи встановили, що потерпілий чаркував у компанії поблизу магазина у райцентрі. У якийсь момент між ним і 26-річним місцевим знайомцем виник спочатку словесний конфлікт, який згодом обидва взялися розв’язувати навкулачки. У результаті молодший за віком вдарив опонента у живіт гострим предметом. 

  Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Триває з’ясування усіх обставин події. 

  Напередодні, 4 липня, у результаті раптових агресивних суперечок постраждали жителі ще двох районів. На Овруччині 48-річному селянину серйозні травми спричинив його 31-річний племінник. Тим часом поліцейські Хорошівського району обґрунтовано підозрюють 17-річного хлопця у побитті 34-річного жителя с. Хичева. Від отриманих травм чоловік помер. 

  Поліцейські закликають громадян до виваженості та стриманості у розв’язуванні побутових конфліктів. Контролюйте власні емоції та уникайте недоцільних суперечок під час вживання алкоголю. Виплеск неконтрольованої агресії може спричинити тяжкі наслідки як для ваших опонентів, так і для вас самих. 

  Чинним законодавством умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження карається ув’язненням на строк від 5 до 8 років. А якщо травми для потерпілого виявляться смертельними, то винуватцю може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 08/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework