У Санктуарію готуються до святкувань на честь Матері Божої Бердичівської

  У Санктуарію Матері Божої Святого Скапулярію готуються до щорічних урочистостей та Святої Меси з нагоди 264 річниці першої Коронації ікони Матері Божої Бердичівської.

 . Свято відбудеться, проте, враховуючи карантинні обмеження, проведення урочистостей та прийом паломників зазнає змін, розповідає настоятель Санктуарію отець Рафаїл Мишковський, - розповідає trkvik.tv.

  Так як цьогорічні урочистості пройдуть у рік сотої річниці з Дня народження Йоана Павла ІІ, то й за гасло узято девіз папи – «Увесь Твій».

  Тож, 18 липня, у суботу, на території Санктуарію вітатимуть представників паломницьких груп (зазвичай це були багаточисельні групи, а нині – лише представники!). Кількість учасників мусить бути обмежена, адже вівтар облаштують на сходах перед входом до храму, усі прибулі мають розташуватись на території поруч.

  Проте, віряни не лише можуть споглядати онлайн святкову службу, а й протягом липня-серпня відвідати храм та вклонитись іконі Матері Божої Бердичівської особисто.

  Ось і Марина із подругою прийшли напередодні до Санктуарію із Житомира, половину шляху долаючи пішки.

  У неділю, 19 липня, головну урочистість Матері Божої Святого Скапулярію – Святу Месу – має очолити людина з близького оточення папи Франциска – кардинал Конрад Краєвський.

  Репортаж Олени Лук’янюк і Дмитра Піньківського.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework