Як дотримуються протиепідемічних заходів у КП ЖТТУ

  7 липня представники міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області, управління транспорту і зв’язку міської ради, управління патрульної поліції в Житомирській області відвідали Житомирське трамвайно-тролейбусне управління.

  Мета заходу - перевірити як дотримуються на комунальному підприємстві тимчасових рекомендацій, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря від 21.05.2020 №23, щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

  Перевірка здійснювалася на виконання розпорядження від 19.06.2020 №17 «Про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів» Кондратюка С.М., керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайно ситуації природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

  Разом із працівниками підприємства відповідальні особи відвідали бокс, у якому миють транспортні засоби перед виходом на маршрут та здійснюють дезінфекцію салонів. На сьогодні випуск рухомого складу електротранспорту становить 71 тролейбус та 10 трамваїв.

  Спочатку транспортний засіб миють спеціальними автоматичними щітками із зовнішньої сторони, а потім працівник підприємства у спеціальному захисному костюмі здійснює дезінфекцію салону - обробку поручнів, місць для сидіння. Транспортні засоби проходять санітарну обробку та дезінфекцію двічі – вранці та ввечері – перед виїздом на маршрут та коли повертаються на підприємство.

  Для дезінфекції транспортних засобів використовують засіб «Санімакс» з концентрацією розчину 0,9%. Розчин готується відповідальною особою підприємства згідно із методичними вказівками Міністерства охорони здоров’я України щодо застосування засобу «Санімакс». Також кондукторів разом із водіями зобов’язано на кінцевій зупинці транспортного засобу здійснювати додаткову обробку поручнів антисептичними засобами.

  На підприємстві усіх працівників забезпечено засобами індивідуального захисту - масками, рукавичками та антисептиками, а також встановлено санітарний контроль. Ведеться журнал з інформацією про температурний скринінг працюючих. Усі працівники попереджені - у разі наявності ознак респіраторного інфекційного захворювання, звертатися до свого сімейного лікаря. На сьогодні випадків захворюваності на COVID-19 на підприємстві не було.

  Як 2 липня фахівці міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області, КП «Інспекція  з благоустрою м. Житомира» міської ради перевіряли тимчасові торговельні майданчики для торгівлі продукцією сільськогосподарського та власного виробництва, що розташовані на проспекті Миру, 10 та вулиці Велика Бердичівська, 71 (ріг вулиць В.Бердичівської та Довженка) читатйте тут.

ТТУ

ТТУ

ТТУ

Пресслужба міської ради

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework