Травми на полі, п’яні бійки й коронавірус: В селі на Житомирщині, попри карантин, організовують футбольні матчі з глядачами

  "В Житомирській області Радомишильського району голова Вишевицької ОТГ, Гаврутенко Сергій, виступає організатором і арбітром низки футбольних матчів у с. Межирічка та навколишніх селах, залучаючи велику кількість команд і вболівальників, тим самим нехтуючи карантинним режимом, а також не забезпечуючи ні правопорядок, ні медперсонал (також порушуючи Закон України)".
 
   Про це у листі до редакції зазначає представник громади Анастасія Побідаш.
 
  "Травми на полі (7.06 перелом ноги гравця з подальшою операцією та інші), п’янки під час гри, бійки спровоковані нетверезими вболівальниками з місцевими жителями і коронавірус (на стадіоні жодної людини в масці, температура присутніх не міряється, соціальна дистанція не зберігається) — все це з легкої руки Гаврутенка процвітає в рамках його чемпіонатів. А страждають прості люди, що живуть у Вишевицькій ОТГ.
 
  Нагадуємо, що послаблення карантину поки не розповсюджується  на Житомирщину, тому там заборонено організовувати масові (спортивні) заходи в умовах карантину. Колективне звернення  до голови писали, отримавши пусту відписку (нижче додається). 
 
  І, УВАГА! ЦІЄЇ НЕДІЛІ ЗНОВУ ОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ! ВЖЕ В СУСІДНЬОМУ СЕЛІ — ВЕЛИКА РАЧА! (афіша додається разом з попередніми афішами під час карантину, як доказ)",
 
  Просимо резонансу у ЗМІ! Хочемо бути почутими!  Вимагаємо справедливості: чиновник-порушник має нести відповідальність за свої дії проти (як це непародоксально) здоров`я населення через футбол у нинішніх умовах!, - йдеться у повідомленні.
 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Суббота, 11/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework