Майже 8 млн.грн. субвенції на соцекономрозвиток отримає Житомирська ОТГ

  Уряд затвердив розподіл 1,68 млрд гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Бюджети Житомирщини отримають 57611,93 млн. грн. Про це інформує Офіс реформ у Житомирському РВ АМУ.

   Передбачено спрямування коштів субвенції на реалізацію близько 1200 проєктів, зокрема на проведення капітального ремонту та реконструкцію об’єктів соціально-економічної інфраструктури (лікарень, шкіл, спортивних об'єктів, доріг), здійснення ремонту вуличного освітлення, проведення реконструкції водопровідних мереж, придбання медичного обладнання для закладів охорони здоров’я. Із загального обсягу субвенції залишається нерозподіленими 17,97 млн гривень.

  До бюджету Житомирської міської ОТГ буде спрямовано 7999843 грн. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, з них: 2,2 млн грн – на придбання апарату ШВЛ для КП «Лікарня №1», 2,8 млн. грн. – на придбання спецавтомобіля та 2999843 грн. – на реконструкцію спортмайданчиків на території ліцею №25.

  Проект розпорядження - http://www.auc.org.ua/sites/default/files/sectors/u-12041/dodatok.pdf.

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework