На Житомирщині двох хлопців, підозрюваних в умисному вбивстві жінки та її співмешканця, триматимуть під вартою

 9 липня 2020 року, прокуратурою Житомирської області, у межах процесуального керівництва, забезпечено розгляд клопотань щодо обрання запобіжного заходу двом підозрюваним у скоєнні подвійного вбивства, що сталося в смт Іршанськ Хорошівського району.

  За результатом розгляду ухвалами Корольовського районного суду міста Житомира підозрюваним обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

  Трагічна подія сталася 05.07.2020 в смт Іршанськ, близько другої години ночі.

  Досудовим слідством установлено, що двоє місцевих жителів, 18- та 19-ти років, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшли до помешкання чоловіка, який проживав із співмешканкою, щоб позичити у нього грошей. Проте, під час раптово виниклого конфлікту побили його і  задушили.

  Жінка, яка стала свідком злочину, намагалася втекти, однак зловмисники вже надворі наздогнали її, та, збивши з ніг, задушили, а тіло  приховали у лісопосадці, де її знайшли правоохоронці.

  Обом підозрюваним інкримінують скоєння злочину за п. п. 1, 12 ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох осіб, вчинене за попередньою змовою).  

  Досудове розслідування проводить слідче управління ГУНП в області.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework