Городницький монастир — на самоізоляції через спалах коронавірусу

  Таке рішення ухвалено на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося під керівництвом голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації Сергія Литвинчука 4 липня.

   Як йдеться в повідомленні Новоград-Волинської РДА, у зв’язку з різким погіршенням локальної епідемічної ситуації на території Городницького Свято-Георгіївського монастиря, рішенням комісії визнано територію Городницького монастиря «сімейним вогнищем» спалаху та розповсюдження коронавірусної інфекції. Визначено, що надзвичайна ситуація — об’єктового рівня.

  У монастирі заборонили проведення будь-яких масових заходів. А для його мешканців запровадили режим самоізоляції, оскільки вони контактували з хворим.

  Комісія рекомендувала наставникам монастиря обмежити доступ на територію монастиря. А також тимчасово заборонила роботу городницького ринку та проведення будь-яких масових заходів на території громади.

  Контроль за дотриманням режиму самоізоляції мешканцями Городницького монастиря покладено на Новоград-Волинський відділ поліції.

  Термін дії рішення — на період самоізоляції.

Джерело: zvyagel.com.ua

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 14/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework