На Житомирщині вилучили майже одну тисячу літрів етилового спирту, призначеного для виготовлення фальсифікату. ФОТО

  Бердичівською місцевою прокуратурою за участі Управління стратегічних розслідувань в Житомирській області та Бердичівського відділу поліції вжито скоординованих заходів щодо протидії незаконному обігу та реалізації спирту.

 Досудовим розслідуванням встановлено, що на територію Житомирщини, з метою збуту, а також подальшого незаконного виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції, шість місцевих жителів організовали постачання із сусідньої області спирту етилового.

  За процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури, у межах кримінального провадження, 15.07.2020 у складських приміщеннях та місцях мешкання фігурантів справи, у містах Житомирі та Андрушівці проведено шість санкціонованих обшуків.

  Під час обшуків виявлено та вилучено майже 1000 літрів спирту етилового, що зберігався у ємкостях різного об’єму, ящик готової горілчаної продукції сумнівної якості та чорнову бухгалтерію.

  Наразі виявлену продукцію вилучено, вживаються заходи щодо накладення на неї арешту, призначення відповідних судових експертиз, а також встановлення усіх інших осіб, причетних до злочинної діяльності.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Бердичівський відділ поліції.

  Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська місцева прокуратура.

 

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 16/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework