У Житомирі влаштували "кінологічну толоку"

  17 липня в обласному центрі поліцейські провели "кінологічну толоку", прибравши закриту територію на вулиці Параджанова – місце, куди житомирські кінологи приїздять здавати іспити.

 

  Про це Суспільному розповів начальник стройового відділення "Житомирського навчального центру підготовки поліцейських" Сергій Лебідь, який керував процесом прибирання. За його словами, закрита територія біля м’ясокомбінату – кінцева зупинка трамваю на вулиці Параджанова – це те місце, куди кінологи приїздять здавати практичні іспити:

  "Ідея прибрати цю територію з'явилася вже давно. Там поруч є магазин, а біля нього – столики. Люди приходять відпочивати, а потім все це викидають на зелену територію. На цю територію ніхто ніколи не звертав уваги. Навіть, коли проходив екзамен, на тому місці все лишалося закиданим. Під час останнього іспиту ми вирішили, що візьмемося за прибирання".

У Житомирі влаштували "кінологічну толоку"

  Сергій Лебідь каже, що до толоки долучилися близько тридцяти слухачів курсу "Кінологія" центру підготовки поліцейських та кінологи з головного управління Нацполіції області. Зібрали більше 10 мішків сміття. Минулоріч поліцейські вже проводили толоку "Чисті береги". За словами Сергія Лебедя, влаштовувати такі прибирання поліцейські будуть і далі, але звертаються до жителів міста із проханням викидати сміття у призначених для цього місцях.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework