У Бердичеві понад десять років чекали будівництво спортзалу, а зараз вимагають повернути ділянку у власність міста. ВІДЕО

  Бердичів й досі чекає порозуміння із директором медичного коледжу стосовно підписання відповідного документа про передачу недобудови по вул. Європейській, 25б назад у територіальну власність громади міста (нагадаємо: 10 років тому місто дало ділянку училищу для будівництва спортзалу).

   Проте терпець уривається. За ці 10 літ крім порослого бур’янами фундаменту так і не з’явилось. Останні ж події – пожежа на цій території, гори хламу та зборища підлітків – змушують міського голову та членів виконавчого комітету поставити перед собою й іншими запитання: «То чого ми чекаєм? Чия територія? Чи безпечна вона для містян?», - йдеться у сюжеті trkvik.tv.

  Члени виконкому та міський голова планують направити звернення до правоохоронних органів та у відповідні інстанції з метою негайного реагування на безлад та адмінпорушення, адже поряд – приміщення виконкому, спортивна школа ім. Лонського, неподалік – театр і зовсім поруч – жіночий монастир.

  Репортаж Олени Лук'янюк і Дмитра Піньківського.

Новини Житомира

  

Последнее изменение Среда, 22/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework