Вулицею Житомира розгулював п'яний чоловік, тримаючи маленького сина на плечах. ВІДЕО

  Чоловік пиячить і б'є співмешканку, кажуть сусіди.

   У Житомирі однією із вулиць днями йшов п'яний чоловік, який через високий вміст алкоголю в організмі то падав, то намагався піднятися і продовжити свій рух. До того ж, батько ще тримав маленького сина на плечах. Зі слів сусідів, усі виділені державою гроші на п'ятьох дітей чоловік витрачає на випивку, а від його побоїв регулярно потерпає матір малюків, про це йдеться в сюжеті ТСН.

  Жінка, яка побачила посеред вулиці п'яного чоловіка з дитиною і зняла інцидент на відео, розповідає, що змушена була оприлюднити кадри, аби убезпечити інших дітей. Каже, що звернення до поліції та соцслужб результату не дають.

  "Писали до поліції і до соцслужби заяви, ізолювати його або посадити", - каже пані Марина.

  Пані Катерина, інша сусідка багатодітної родини, каже, що неодноразово звертались у соціальні служби. Але ті, нібито після перевірки заявили, що порушень не виявили. 

  Журналістку ТСН зустріла 29-річна багатодітна матір, яка виховує п'ятьох дітей. Старшій дитині вісім років, найменшій - лише три тижні. Жінка переконує, що алкоголь не вживає і піклується про малюків.

  Молода матір Алла зізнається, що пиячить її співмешканець, із яким у неї двоє спільних дітей. Через його згубну звичку в їхній родині й виникають скандали.

  "Б'ється, кричить на дітей", - каже жінка.

  Алла розповідає, що співмешканця, якого бачили на вулиці з дитиною, вигнала зранку. бо він знову її бив. Чоловік телефоном підтверджує, що того дня випивав із друзями на природі.

  "Ми відпочили на природі, я не в гуртожитку пив. Я один день відпочити не маю права? Я вже місяць не пиячу, місяць, ходжу на роботу", - каже Володимир.

  До родини через інцидент повторно прийшли соцпрацівники. За результатами перевірки заявляють, що діти доглянуті і вони не сидять без їжі.

  "Ми бачимо, що харчові продукти є. Щодо насилля, з ним було проведено роботу, його попереджено (чоловіка - ред.)", - каже Оксана Терешко, фахівчиня із соціальної роботи Житомирської міськради.

  До родини також навідалися й інспектори поліції. На багатодітну матір поліція склала адмінпротокол. За невиконання батьківських обов'язків жінці доведеться сплатити штраф від семисот п'ятдесяти гривень.

  "Дитячі гроші він проїдати не буде. За свідків попереджаю: або ви співмешканця обираєте, або дітей. Він для дітей ніхто, питання буде тільки з вас", - наголошує інспектор.

  Зі співмешканцем і соцслужби, і поліція обіцяють провести профілактичні бесіди. 

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 23/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework