У Житомирські області судили чоловіка, бо син облаяв в інтернеті свого вчителя

  У Житомирській області відбувся суд стосовно чоловіка, син якого написав в інтернеті лайливі слова на адресу свого вчителя.

   Постанова Коростенського міськрайонного суду щодо адмінправопорушення («Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей»), прийнята 20 липня і оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень, - розповідає zhitomir.info.

  Інцидент трапився у травні цього року.

  Батько свою провину визнав та попросив вибачення у вчителя.

  «17.05.2020 року, ОСОБА_1 , перебуваючи за місцем свого проживання по АДРЕСА_1 , ухилився від виконання своїх батьківських обов`язків по вихованню неповнолітнього сина, ОСОБА_2 , який в мережі Інтернет виклав текст з нецензурною лайкою на адресу свого вчителя ОСОБА_3. В суді ОСОБА_1 свою вину визнав та підтвердив обставини викладені в протоколі про адміністративне правопорушення. Розкаявся у вчиненому, вказав, що провів із сином бесіду щодо недопущення в майбутньому подібних вчинків, попросив вибачення у вчителя», – йдеться у матеріалах суду.

  Суд постановив притягнути батька до адміністративної відповідальності за ст.184 ч.1 КУпАП і накласти на нього стягнення у виді попередження.

  На користь держави чоловікові довелося сплатити 420,40 грн судового збору.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework