Постраждалим від пожеж на Житомирщині виділили ще 2,1 мільйона допомоги

  Кабінет міністрів виділив ще 2,1 млн грн на допомогу постраждалим від пожеж у квітні цього року на Житомирщині.

 

   Про це інформує ukrinform.ua з посиланням на Урядовий портал.

  "Уряд підтримав рішення про виділення додаткових 2,1 млн грн, які будуть спрямовані для допомоги постраждалим від пожежі в Житомирській області", - йдеться у повідомленні.

  Як повідомлялося, на території Житомирської області 16 квітня виникла лісова пожежа, яка розповсюдилася на території 8 лісових господарств. Загальна площа пожежі становила близько 30 тис. гектарів.

  До гасіння залучалось 1069 осіб та 156 одиниць техніки. У тому числі три літаки АН-32П, якими здійснювалося скидання до 150 тонн води на добу.

  У травні уряд виділив 11,2 млн грн для придбання житла сім’ям, будинки яких згоріли. Крім того, уряд ухвалив рішення про виділення з резервного фонду державного бюджету 45,3 млн грн на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, пов'язаної з пожежами на території Житомирської області. Зокрема, Міністерству внутрішніх справ (для Державної служби з надзвичайних ситуацій) - 7665 тис. гривень та Міністерству енергетики та захисту довкілля (для Державного агентства лісових ресурсів) - 37 670 тис. гривень. За ці кошти, в тому числі, буде закуплено пожежно-технічне оснащення, протипожежне обладнання, засоби пожежогасіння тощо.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 24/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework