Перенесено розгляд справи про вбивство майстра лісу, бо адвокат підсудного погано почувався після іменин

  І відбулось, і ні – це про нещодавнє засідання у справі п’ятирічної давнини про жорстоке вбивство майстра лісу з Чуднівщини. У якості обвинувачених – троє чоловіків, котрих весь цей час утримують під вартою.

 

  Цього разу на засіданні мали допитувати свідків, проте вони не з’явились. Тож головуючий суддя запитав думку сторін про можливість продовжити дане засідання без свідків та змогу змінити раніше встановлений порядок судового розгляду. Від потерпілих пролунала думка про допит обвинувачених, двоє з яких були доставлені до суду із СІЗО, третій брав участь в засіданні в режимі відеоконференції. Проте усі вони відмовились давати покази цього разу. Тоді суд ухвалив рішення про дослідження письмових джерел доказування, - розповідає rio-berdychiv.info.

  Учасники справи вже, певно, знають напам’ять кожну сторінку цих матеріалів, адже досліджували їх уже не раз. Нагадаємо, що з різних причин справа багаторазово поверталась на початкову стадію розгляду і, за процедурою, усі допити й вивчення мають відбуватися заново.

  Але вкотре повторно щось дослідити на цьому засіданні суддівській колегії не вдалось, бо захисник одного із обвинувачених заявив клопотання про відкладення розгляду у зв’язку із його (адвоката) поганим самопочуттям. Чоловік зазначив, що напередодні святкував свій день народження і сьогодні, «при усій повазі до суду», він не в змозі слухати оголошення письмових доказів! Нагадав, як минулої зустрічі під час обрання дати цього засідання він повідомив суддів про своє свято і попередив про можливі проблеми зі здоров’ям. А приїхав нині лише тому, що мав відбуватися допит свідків.

  Стан здоров’я є однією з поважних причин, чому особа не може брати участі у судовому розгляді і через що його мають перенести. Саме так і довелося зробити членам суддівської колегії. Наступна дата – 18 вересня 2020 року. Також відзначимо, що і попереднє засідання у цій справі судді відклали, тому що тоді підзахисний адвоката-іменинника був доставлений із СІЗО п’яним.

Новини Житомира

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework