Поліцейські під час перевірки нетверезого житомирянина виявили наркотики

  Увечері  на одній з вулиць обласного центру працівники Управління поліції охорони виявили нетверезого чоловіка, який розпивав спиртне у громадському місці. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено ще й подрібнену рослинну масу. Усі обставини з’ясовуються.

   Близько 19-ї години вечора, рухаючись по маршруту вулицями Житомира, наряд поліції охорони помітив чоловіка, який вживав алкогольні напої у громадському місці та виражався нецензурною лайкою. Під час спілкування з незнайомцем стало зрозуміло, що той знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

  Чоловіка поліцейські охорони доставили до Житомирського міського відділу поліції. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено паперовий згорток із сухою подрібненою рослинною масою, ймовірно, марихуаною. Затриманий, як з’ясувалось, непрацюючий 34-річний місцевий житель,  повідомив, що наркотичний засіб зберігав для власного вживання.

  Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції, які прибули на місце події, виявлене вилучили та направили на експертне дослідження.

  У рамках розпочатого за ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини події.

 

Управління поліції охорони в Житомирській області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 27/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework