​У 7 відділеннях поліції Житомирської області змінились керівники, новий начальник ГУНП почав призначати «своїх людей»

  Новопризначений начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник за місяць роботи на посаді змінив керівників у 7 територіальних відділеннях поліції. У 5 відділень призначив своїх колег з Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області, яким керував з 2019 року.

   Про це 24 липня в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info розповів начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

  «Я знайомився з особовим складом, дивився, хто чим займається, як виконує свої обов’язки. Тому зміни були, я їх розпочав з територій. Ті райони, які я відвідав, я бачив ту проблематику, бачив тих керівників, як вони справляються або не справляються зі своїми обов’язками. Як приклад, у нас сьогодні була зустріч в Коростишеві, громада в захваті від новопризначеного керівника, який чує, який виходить на вулиці і спілкується з людьми, не зачиняється в кабінеті. Він чує кожного. Нові керівники у Новограді-Волинському, Коростишеві, Ємільчине, Черняхівське відділення поліції, невелике відділення, але також була проблематика, з якою необхідно було справлятись. Овруч, всім відомий, там, де одні ліси, були пожежі, незаконні рубки проводяться, і теж з цими рубками, я вважаю, що керівник не справився. Це люди з різних областей: з Києва, з апарату Національної поліції, з Вінниці, з Одеси. З деякими я раніше працював. Якщо людина готова виконувати свої обов’язки, то вона буде працювати і буде рости», – зазначив Юрій Олійник.

  У ГУНП у Житомирській області Житомир.info уточнили, що також змінився керівник відділення у Ружині.

 На сайті ГУНП зазначено, що тимчасово виконує обов’язки керівника Ружинського відділення поліції Олександр Гулько. У щорічній декларації вказано місце роботи: Ружинське відділення поліції, начальник сектору превенції. Декларацію подав 27 лютого 2020 року.

  Т.в.о. начальника Овруцького відділення поліції призначили Руслана Прищепу. У декларації за 2019 рік декларант вказав місце роботи – Ємільчинське відділення поліції, начальник відділення. Подав декларацію 20 березня 2020 року. З 2015 року Прищепа був т.в.о. Пулинського відділення поліції, Олевського та Хорошівського відділення. У травні 2016 року Руслан Прищепа не пройшов атестацію, атестаційна комісія вирішила, що він «Займаній посаді не відповідає, підлягає звільненню зі служби в поліції через службову невідповідність». Нагадаємо, 21 травня 2015 року активісти вимагали відправити у відставку начальника Ємільчинського райвідділу міліції Руслана Прищепу.

  У Коростишеві т.в.о. начальника відділення поліції Вадим Жикевич. 29 лютого 2020 року він подав декларацію, в якій вказане місце роботи і посада: старший оперуповноважений Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України у Вінницькій області.

  Т.в.о. начальника Черняхівського відділення поліції призначено Андрія Корчевського. У декларації, поданій 4 березня 2020 року, зазначено, що працює старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області ДСР НПУ.

  Вадим Жикевич та Андрій Корчевський, за даними декларацій, зареєстровані в місті Гнівань Вінницької області.

  Керує Новоград-Волинським відділенням поліції Андрій Гнатенко. Декларацію подав 2 березня 2020 року, в якій вказане місце роботи: Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, посада: старший оперуповноважений в особливо важливих справах.

  Ємільчинське відділення поліції очолив Андрій Цехмейструк. Щорічну декларацію подав 3 березня 2020 року, де вказав місце роботи: Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України у Вінницькій області, посада: старший оперуповноважений управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework