Вночі у житомирському кафе місцевий «активіст» Коцюбко побив двох патрульних

  У Житомирі 27 липня близько 3-ї години ночі місцевий «активіст» Олександр Коцюбко в кафе «Вишневий сад» на вулиці Радивилівській побив двох патрульних.

 

   Про це Житомир.info повідомили читачі.

  Інформацію про подію підтвердили в головному управління Нацполіції в Житомирській області: відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

  «27 липня близько 2:30 в одному з кафе міста Житомира виник конфлікт. Під час несення служби по забезпеченню громадського порядку та реагуючи на виклик про порушення тиші патрульні прибули до одного з кафе обласного центру, один з відвідувачів закладу відмовився виконувати законні вимоги поліцейських та вчинив непокору. В результаті двоє поліцейських отримали тілесні ушкодження, їм була надана медична допомога без госпіталізації. Постраждалі патрульні – лейтенанти поліції, чоловік і жінка», - повідомила в коментарі Житомир.info речниця ГУНП Алла Ващенко.

  Вона також зазначила, що станом на ранок 28 липня немає інформації, чи затриманий нападник на патрульних.

  Житомир.info також отримав коментар в управління патрульної поліції Житомирської області.

  «Інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що розважальний заклад працює з порушенням правил карантину. Патрульні прибули на місце виклику. Під час оформлення відповідних адміністративних матеріалів у інспекторів поліції виник конфлікт з громадянином, під час якого поліцейські отримали тілесні ушкодження. На місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи, які відповідно зафіксували цей факт», – повідомив пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

  Він уточнив, що патрульні поліцейські отримали легкі тілесні ушкодження.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework