На Житомирщині чоловік шукав монети, а натрапив на останки солдата. ФОТО

  25 липня працювали в Ємільчинському районі. Місцевий житель займався пошуком монет та натрапив на рештки солдата. Самостійно розкопувати не став, та повідомив про знахідну нашу організацію.

   Про це повідомляє Історико-патріотичне об'єднання «Пошук».

  "Під час проведення робіт по супутнім речам вдалося встановити, що знайдений солдат відноситься до армії Вермахту. Скоріше за все він потрапив під артилерійський вогонь так як рештки в ямі лежали хаотично. Грудна частина майже повністю була відсутня. Солдат загинув у липні 1941-го року. При ньому було знайдено досить багато особистих речей, серед яких каска, протигаз, чоботи зі шпорами (скоріше за все був кавалеристом), кишеньковий годинник, каблучка, гребінець, німецько-російський розмовник, залишки бінокля, запальничка, ніж, ручка, олівець, фляга та набір для чистки зброї. Нажаль жетона при солдаті не було.

  Шановні шукачі монет та металу!

  Просимо Вас самостійно не розкопувати солдат. Своєю цікавістю Ви можете вбити їх другий раз пошкодивши документи чи пропустивши медальйон/жетон. Якщо Ви на території Житомирської області натрапили на останки солдата, то повідомляйте про це нашу організацію. Ми спільними зусиллями влаштуємо підйом солдата та належним чином організуємо його подальше перепоховання".

 

Новини Житомира

 

  

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework