На Житомирщині COVID-19 підтвердили у двох працівників дитсадка

  У Малині в двох працівників дитсадка "Веселка" 25 липня підтвердили коронавірус. Садочок закрили на карантин. Працівників закладу та вихованців відправили на самоізоляцію.

 

  Про це Суспільному розповіла директорка Малинської міської лікарні Анна Копилова. За її словами, дитсадок, який з 15 липня запрацював в рамках послаблення карантинних обмежень, 27 липня закрили на карантин через виявлені серед працівники два випадки коронавірусу. У садочку провели дезінфекцію. 11 працівників, які були в контакті з хворими, 3 серпня здаватимуть ПЛР-тести і ще 20 працівників – ІФА-тести.

  В телефонному коментарі Суспільному завідувач Малинського міжрайонного відділу "Житомирського обласного лабораторного центру" Євген Мінін зазначив, що захворіла медсестра та працівник харчоблоку садочка:

  "Результати аналізів з підтвердженням коронавірусу у цих двох працівників надійшли 25 липня. Всі працівники пішли на самоізоляцію під наглядом медичних працівників. Вихованці дитсадка також усі зараз перебувають вдома на самоізоляції під контролем батьків. Щоденно проводиться опитування щодо стану їхнього здоров'я. У випадку будь-яких ознак змін здоров'я про це буде негайно повідомлено лікарів. Поки що таких повідомлень не поступало".

  Євген Мінін каже, що востаннє працівники дитсадка, які захворіли на COVID-19, були на роботі 17 липня. Саме з цієї дати і почали рахувати 14 днів карантину для працівників та дітей, які були з хворими в контакті. За словами Євгена Мініна, після отримання результатів буде прийняте рішення щодо відновлення роботи дитсадка і виходу на роботу його працівників.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework