У Бердичеві лейтенант внутрішньої служби виправної колонії постачав засудженим наркотичні засоби

  Органи прокуратури області спільно з правоохоронними органами посилили вжиття заходів з викриття та протидії злочинам, пов’язаним з наркотичним обігом в регіоні, зокрема, в місцях позбавлення волі.

   23.07.2020, за участі Бердичівської місцевої прокуратури, у ході відпрацювання оперативної інформації, працівниками оперативного відділу виправної колонії спільно із співробітниками з питань внутрішніх розслідувань та безпеки персоналу, а також відділу оперативно-розшукової роботи в центральному регіоні управління оперативно-розшукової діяльності Департаменту з питань виконання покарань викрито лейтенанта внутрішньої служби виправної колонії на постачанні наркотичних засобів ув’язненим.

  Зокрема, під час огляду у кишені його одягу виявлено та вилучено пакунок із 51 пігулкою білого кольору, схожих на наркотичний засіб метадон та три згортки з білою кристалічною речовиною, схожою на психотропну речовину  амфетамін, а також мобільний телефон, зарядний пристрій і гарнітуру до нього, які він намагався пронести до виправної колонії, де працював.

  За виявленим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконний збут чи передача наркотичних засобів і психотропних речовин у місця позбавлення волі).

  На даний час вирішується питання про направлення матеріалів справи за підслідністю до територіального управління ДБР у місті Хмельницькому.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework