У Баранівському районі зафіксували перший летальний випадок від COVID-19

  В інфекційному вдділенні Баранівської лікарні помер 56-річний чоловік, у якого діагностували коронавірус. За весь період пандемії СOVID-19 у Баранівському районі коронавірус діагностували у 13 людей.

  Про це місто Баранівка повідомили у районному відділенні Новоград-Волинського міжрайонного відділу ДУ "ЖОЛЦ МОЗ України".

  "26 липня до Баранівської районної лікарні з пневмонією поступив чоловік, 56-річний житель села Мар'янівка, інвалід 2 групи. У зв'язку з важким станом та діагностованою пневмонією йому було зроблено тест на коронавірус. І сьогодні ми отримали результати тесту - він виявився позитивним. На жаль, цей випадок закінчився летально. Пацієнт сьогодні помер у інфекційному відділенні Баранівської лікарні", - розповіла завідувач районним відділенням Новоград-Волинського міжрайонного відділу ДУ "ЖОЛЦ МОЗ України" Наталія Дячук.

  Зазначимо, що за весь період пандемії СOVID-19 у Баранівському районі коронавірус діагностували у 13 людей, з них станом на 29 липня 11 вже одужали, 1 людина померла.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework