У Житомирі відміняють спецперепустки в громадському транспорті

  З 1 серпня в Житомирі відміняють спецперепустки в громадському транспорті. Рішення про це прийняли 28 липня на позачерговому засіданні виконкому Житомирської міськради.

  У коментарі Суспільному керівник управління транспорту і зв'язку Житомирської міськради Костянтин Підпокровний розповів, що відтепер, щоб проїхати в транспорті до 10.00 і після 16.00, не потрібно мати спецперепустку.

  Крім того, з 1 серпня змінюється вартість проїзду у громадському транспорті та умови перевезення пільгових громадян, каже Костянтин Підпокровний:

  "По-перше, тариф на перевезення пасажирів громадським транспортом, які користуються транспортними картками, в тролейбусі та на автобусних маршрутах залишається на тому рівні, який і був – 4 гривні на тролейбусі та трамваї і 6 гривень на автобусних маршрутах. Збільшується лише готівкова оплата: на автобусних маршрутах треба буде платити 8 гривень, в тролейбусах – 6 гривень. Крім того, змінюється вартість при оплаті банківською карткою – також на гривню зростає. Тобто, на даний час, з 1 серпня найвигідніший тариф буде при користуванні транспортною карткою".

  Також, зі слів Костянтина Підпокровного, з 1 серпня на електротранспорті (тролейбусах і трамваях) вводиться оплата для тих пенсіонерів за віком, які не мають картки житомирянина. Для них та інвалідів третьої групи вартість проїзду складатиме 3 гривні. Учні також платитимуть 3 гривні. Але за наявності картки житомирянина в тролейбусі проїзд буде безкоштовним.

  За словами Костянтина Підпокровного, громадянам 24 пільгових категорій проїзд лишать безкоштовним.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework