У житомирському дитсадку на коронавірус захворіла помічниця вихователя

  У дошкільному навчальному закладі №57 на вулиці Довженка у Житомирі коронавірус підтвердили у помічниці вихователя однієї з груп.

   Про це 29 липня Житомир.info повідомили батьки дітей, які відвідують одну з молодших груп цього дитсадка.

  За їх словами, вранці їм зателефонувала медична сестра дитячого садочка і поінформувала про випадок інфікування няні. Згодом їм з цього ж приводу телефонували педіатри та цікавились станом здоров’я дітей.

  "Про виявлений випадок COVID-19 серед працівників дитячого садочка  підтвердила заступниця міського голови Марія Місюрова. За її словами, помічник вихователя з 17 липня перебуває на амбулаторному лікуванні.

  «Це помічник вихователя, 17 липня вона була відсутня вже на роботі. Перебуває на амбулаторному лікуванні стан задовільний. Згідно з приписом Держпродспоживслужби, група до 30.07 на карантині. 31 липня, якщо не буде ніяких ознак, діти повернуться до садочка. Наразі одна молодша група цього садочка на карантині, діти вдома, спостерігаються педіатрами», - повідомила Марія Місюрова.

  У дитячому садочку журналісту  також підтвердили інформацію про один випадок інфікування коронавірусом, кажуть, що дізналися про це у вівторок, 28 липня, проте за офіційним коментарем порадили звернутися до керівництва ДНЗ, втім завідуюча дитсадком наразі перебуває у відпустці", - зазначає zhitomir.info.

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 30/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework