Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 060814 Коростишів - Кошарища км 0+000 - км 6+000, в Житомирській області.

   Очікувана вартість закупівлі становила 116 млн 779 тис. 140 грн. Роботи мають бути виконані до 31 грудня 2021 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет, - про це повідомляє  zhitomir.info.

  Свої пропозиції на участь у торгах подало п’ять фірм. Відхиливши дві дешевші пропозиції, переможцем обрали ПП “Автомагістраль”. Інші дві пропозиції не розглядали, оскільки вони були дорожчими.

  Про це йдеться у закупівлі, опублікованій 25 червня на ресурсі ProZorro.

  Участь у торгах взяло ТОВ “Енергетично-дорожнє будівництво” з пропозицією у 96 млн 41 тис. 395 грн 20 коп., ТОВ “Ростдорстрой” з пропозицією у 99 млн 35 тис. 901 грн 25 коп., ПП “Автомагістраль” з пропозицією у 105 млн 292 тис. 268 грн, ТОВ “Данко” з пропозицію у 105 млн 870 тис. грн та ТОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” з пропозицію у 115 млн 455 тис. 316 грн 80 коп.

  Пропозицію ТОВ “Енергетично-дорожнє будівництво” відхилили через те, що в договірній ціні не враховані кошти на покриття ризиків згідно ДСТУ БД.1.1-1:2013, в обсязі зазначеному в технічному завданні, що не відповідає тендерній документації, також в складі тендерної пропозиції учасника відсутній розрахунок ціни тендерної пропозиції та кошториси в електронній формі, у вигляді окремого файлу, що не відповідає тендерній документації.

  ТОВ “Енергетично-дорожнє будівництво” зареєстроване в Черкаській області, місто Канів, вулиця Енергетиків, 65. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 911 тис. 610 грн. Власниками фірми є Юрій Миколайович Клімов, Андрій Миколайович Косіцин, Олександр Васильович Кіблик та Антоніна Іванівна Жолобчук.

  Пропозицію ТОВ “Ростдорстрой” відхилили, оскільки у складі тендерної пропозиції учасника відсутній розрахунок вартості експлуатації будівельних машин і механізмів, що не відповідає тендерній документації, також в договірній ціні учасника невірно розраховано обсяг згідно з технічним завданням, що також не відповідає тендерній документації.

  ТОВ «Ростдорстрой» зареєстроване в Одесі по вулиці Генуезька, 1-А. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 5 млн 131 тис. грн. Бенефіціарами фірми через ТОВ «Оттема» (Угорщина) є Євген Геннадійович Коновалов та депутат Одеської міської ради від партії «Довіряй ділам» мера Одеси Геннадія Труханова Юрій Борисович Шумахер.

 

  22 липня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір підписати договір з ПП “Автомагістраль”.

  ПП “Автомагістраль зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк, вулиця Київська, 68. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 14 млн 200 грн. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

  24 липня до Антимонопольного комітету України надійшла скарга від ТОВ “Енергетично-дорожнє будівництво”, що стосується прийнятих рішень, дії чи бездіяльності замовника, які відбулися після оцінки тендерних пропозицій учасників.

  Зазначимо, що ПП “Автомагістраль” має 27,31% переможних лотів. YouControl звертає увагу, що компанія підозріло часто розриває договори про закупівлю, окрім того, за останні 3 роки компанія має 15 судових справ, де вона виступає відповідачем.

 

Новини Житомира