На Житомирщині поліцейські затримали вантажівки з львівським сміттям. ФОТО. ВІДЕО

  30 липня уночі рейдова група Головного управління Нацполіції Житомирщини затримала три вантажівки, що перевозили сміття без належної супровідної документації.

  Поліцейські встановили місце призначення вантажу та зафіксували його скид на одному з комунальних полігонів. Розпочато кримінальне провадження.

  Появу першого вантажного автомобіля «Вольво» з напівпричепом оперативники зафіксували після 23:00 29 липня  поблизу полігону з утилізації побутових відходів, що неподалік  с. Грозиного Коростенського району Житомирської області.

  Спецтранспорт заїхав на територію підприємства та розвантажився. Поряд працював екскаватор, який відразу розгортав щойно зсипані купи сміття.

  За першим фургоном з незначним проміжком заїхав другий – теж вантажний «Вольво» з напівпричепом.

  - Як ви розумієте, роботи виконувались уночі не просто так, а щоб уникнути сторонніх очей. Нині у рамках відкритого кримінального провадження ми перевіряємо, як взагалі вантажівки потрапляли на закриту територію та на яких правових підставах, - прокоментував начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник.

  Третій автомобіль «Рено Магнум», завантажений сміттям, поліцейські зупинили неподалік полігону.

  - За кермом усіх виявлених транспортних засобів перебували жителі Львівщини, водії одного підприємства того ж регіону, - дадав Юрій Олійник. – Їх доставили до Коростенського відділу для дачі показів щодо подій. Вантажівки тимчасово вилучені.

  Досудове розслідування поліцейські проводять за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо накладення арешту на вказані транспортні засоби.

У ході слідчих дій були вилучені сервер зі встановленого відеоспостерження на полігоні, наявна документація та інші свідчення протиправної діяльності.

Новини Житомира

  

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework