У Житомирі зросла вартість проїзду: Найдешевше транспортною карткою або карткою житомирянина

  З 1 серпня у громадському транспорті Житомира на гривню зросла вартість проїзду для тих, хто розраховується готівкою або банківською карткою. Оплата транспортною карткою або карткою житомирянина лишається на попередньому рівні.

  За проїзд у електротранспорті доведеться сплатити готівкою 6 гривень, у маршрутках – 8. На гривню зросте вартість проїзду і при розрахунку банківською карткою, - розповідає suspilne.media.

  Найдешевше ж у громадському транспорті розрахуватися транспортною карткою або ж карткою житомирянина, каже заступник міського голови Житомира Олександр Шевчук:

  "Наша мета, в першу чергу, запровадити безготівкову оплату у всьому транспорті міста. На сьогоднішній день транспортна картка – це єдиний квиток, яким можна користуватись у всьому транспорті без винятку, тому для житомирян, які користуються транспортом, придбавши транспортну картку, для них нічого не змінюється, тариф не міняється. А от при оплаті готівкою міняється".

  Для пенсіонерів проїзд в громадському електротранспорті готівкою коштуватиме 3 гривні. Якщо пенсіонер має картку житомирянина, то проїзд для нього буде безкоштовним. На автобусних маршрутах з десятої ранку до четвертої години дня пенсіонери мають платити за проїзд 3 гривні, з карткою житомирянина вони платитимуть ті ж самі 3 гривні, але вже без обмежень у часі. Також, каже Олександр Шевчук, 3 гривні проїзд коштуватиме, якщо у транспорті не буде працювати валідатор.

Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 03/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework