У Житомирі приватний університет, якому не продовжили оренду, хоче відсудити 4.5 млн грн за ремонт

  У Житомирі представники вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», якому не продовжили договір оренди приміщення на Великій Бердичівській, 52 (будівля школи №33, - ред), позиваються до суду і хочуть стягнути з комунального підприємства понад 4.5 млн грн за ремонт.

  Ухвала Господарського суду Житомирської області «Про відкриття провадження у справі» 6 липня опублікована у Єдиному державному реєстрі судових рішень, - повідомляє zhitomir.info.

  «Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна" в особі Житомирського економіко-гуманітарного інституту Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна" звернувся з позовом до Комунального підприємства "Регулювання орендних відносин" Житомирської міської ради про стягнення 4 573 311,81грн витрат на здійснення невід`ємних поліпшень орендованого майна, а саме нежитлового приміщення для здійснення освітньої діяльності за адресою: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська,52, загальною площею 890,3 кв.м. Як на підставу звернення до суду з даною вимогою позивач вказує на припинення дії договору оренди нерухомого майна № 493 від 29.01.2020… З огляду на вище викладене, позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі», – йдеться в ухвалі.

  Господарський суд ухвалив:

  «Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі. 2. Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження. 3. Підготовче засідання призначити на "04" серпня 2020 р. о 12:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Житомирської області за адресою: м.Житомир, майдан Путятинський, 3/65 в залі судових засідань № 401…», – йдеться в ухвалі.

  У коментарі Житомир.info заступниця мера Світлана Ольшанська 31 липня розповіла, що приміщення представники університету майже звільнили.

  «Перший поверх вони вже повернули давно. Там зараз розміщується наш інклюзивно-ресурсний центр. Другий і третій поверхи, сьогодні буде відбуватись акти прийому-передачі даного приміщення від «України» і передачі на наш Департамент освіти», – зазначила Світлана Ольшанська.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework