Пшеничні війни: на Житомирщині підприємець захопив 400 га земель аграріїв

  У Пулинському районі Житомирської  області місцевий підприємець Андрій Ващенко вирішив схитрувати. Каже, що самовільно засіяв майже 400 га земель пайовиків.

   Коли настав час збирати жнива, на полях розгорілась справжня суперечка, адже жодних документів, які б підтверджували законність діяльності чоловіка, нібито й немає. Про це з місця події розповів активіст ГО «Стоп корупції» Роман Литвин.

  «Ми з’ясували, що у цих полів є законні орендарі – компанії «Агро Неборівка» та «Ялинівка Нова+», проте невідомі без сорому кажуть, що самовільно засіяли там урожай. Землі тут майже 400 га. Коли прийшов час жнив та на поля спробувала заїхати найнята орендарями техніка, невідомі люди почали її блокувати», – розповів він.

  За словами правозахисника, це не перший скандал за участі саме Ващенка.

  «Коли ми з ним спілкувались, він на усе поле кричав: «Так, я рейдер!» Крім того, він має конфлікт з іншими акціонерами, яких упродовж тривалого часу намагався обманути. На аграрному ринку про нього ходить дурна слава: кажуть, що свого часу його вигнали з аграрної компанії «Агрейн» через те, що він дурив власне керівництво», – додав Литвин.

війниполя1

війниполя1

 

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework