У житомирському парку культури та відпочинку оновлюють підвісний міст. ВІДЕО

  Підвісний міст через річку Тетерів ремонтують у житомирському парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна. Працівники комунального підприємства "Експлуатація штучних споруд" відчищають поручні й огорожу від іржі, бруду та написів і фарбують.

   За словами представника підприємства Віталія Губара, підвісний міст у Житомирі не оновлювали з 2015 року, - розповідає suspilne.media.

  Віталій Губар розповів Суспільному, що 3 серпня на мосту працювали 18 працівників. "Це дві бригади. Одна бригада виконувала підготовчі роботи: зачищала залізні конструкції від іржі, старої фарби, бруду. Інша – фарбувала. Вартість робіт розрахують пізніше, коли завершать ремонт. Але фарбу закупили. І витратили на це 2,5 тисячі гривень", - сказав Віталій Губар.

  За словами працівника підприємства Сергія Денисюка, ремонт триває три дні. І за цей час на конструкціях та на спорудах на прилеглій території парку він щодня виявляє свіжі написи.

У житомирському парку культури та відпочинку оновлюють підвісний міст

У житомирському парку культури та відпочинку оновлюють підвісний міст

  Сергій Денисюк: "По-перше, я вважаю, це зневажливим ставленням людей до всього, що їх оточує. Але ми стараємось, трудимось. Результат – самі бачите".

  Житомирянка Людмила Конська сказала, що містяни здебільшого не цінують антураж міського простору і, за її словами, це ненормально. "Потрібно, щоб було красиво. Щоб люди, гуляючи, бачили красу і могли милуватися природою", - сказала Людмила Конська.

  Житомирянка Анна Жаврук, відвідувачка парку: "Я вважаю псування міських споруд вандалізмом. І це не тільки неповага до тих, хто за ними доглядає, а й до самих житомирян".

  За словами Віталія Губара, на ремонт підвісного мосту в парку у 2015 році з міського бюджету витратили близько 2 млн. грн.

  Довжина підвісного мосту у міському парку становить 305 метрів, висота – 25 метрів.

Автор сюжету Леонід Харшан

Камера Сергій Кобилянський

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework