Вперше за 40 років розпочато реконструкцію ще трьох ділянок шляху М-21

  Відповідно до проєкту "Велике_будівництво" на території Житомирської області планується відновити більше 50 кілометрів шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

  У Овруцькому районі розпочато ремонтні роботи на ще 19-ти кілометрах автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський ( ділянки: км 22+483 - 29+483, 29+483 - 35+483 та 35+483 - 41+483). Ці ділянки шляху капітально ремонтувалися лише в 80-ті роки минулого століття, а до цього часу ремонт проводився за рахунок експлуатаційного утримання.

  Наразі тривають підготовчі роботи: проводиться звалювання дерев, корчування пнів, а на одній з ділянок вже розпочаті роботи з влаштування основи дорожнього одягу з щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом.
Загалом передбачено демонтувати існуюче дорожнє покриття, провести земельні роботи, виконати поширення шляху, посилити конструктив та реалізувати роботи з безпеки руху.

  Згідно з результатами державних закупівель, реконструкцію виконують ТОВ «СП «АВТОСТРАДА» та ВАТ «ДБТ №4 м. Брест».

  Для інформації: на даному шляху М-21 вже оновлене дорожнє покриття на 15-ти кілометрах ділянки від м. Житомира в напрямку смт. Черняхів, на 10-ти кілометрах від обласного центра до села Двірець в напрямку Бердичева. Крім того, тут завершуються роботи з будівництва мосту на 4-му кілометрі автодороги.

Пресслужба САД у Житомирській області

Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 10/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework