Житомиряни проміняли борщ на бургери

  Жителі Житомира проміняли традиційну кухню на бургери. Сервіс доставки Raketa назвав найпопулярніші страви, які замовляли в період карантину.

  Трійка найбільш популярних страв, доставку яких житомиряни замовляли з ресторанів, виглядає наступним чином:

  1. бургер - 11,6%;
  2. картопя - 5,2%;
  3. борщ - 4,8%.

  Ці ж страви є беззаперечними лідерами по замовленнях в обідній, вечірній і нічний час. Примітно, що найбільше бургерів замовляють в пізню годину - з 21 по 23.

  І тільки під час сніданку житомиряни віддають перевагу круасанам, ніж стравам з картоплі. При цьому лідерами залишаються ті ж бургери і картопля.

  До речі, найпопулярнішим блюдом з картоплі є картопля фрі. Також в топі перебувають картопля по-селянськи і пюре.

  Якщо раніше хінкалі користувались попитом більше, ніж вареники і пельмені разом узяті, то зараз тенденція кардинально змінилася. Під час карантину житомиряни віддали свою перевагу традиційним вареникам, а хінкалі покинули трійку лідерів в категорії борошняних страв.
  Любов до українських страв можна простежити і за кількістю замовлень перших страв, де борщ знаходиться на першому місці, витіснивши бульйон і окрошку. Тоді як солянка і зовсім витіснена з трійки лідерів в категорії.

  Як відзначають в компанії Raketa, смакові переваги українців не сильно відрізняються в залежності від географії проживання. Так, у всіх містах, де доступна доставка Raketa, список топових страв виглядає практично ідентично. Виняток становлять лише міста, в яких немає мережевих закладів американського фаст-фуду.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework