В Коростені через 2 місяці можуть закрити Центр крові

  12 працівників Коростенської філії комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний центр крові» отримали попередження про скорочення, тобто філію обласного Центру крові в Коростені через 2 місяці можуть закрити.

   Про це говориться у телевізійному сюжеті «Коростеньмедіа», - передає newday.org.ua.

  Як розповів Віктор Камінський, завідуючий Коростенською філією, дуже багато донорів, аби здати кров, приїжджають до Коростеня з ближніх районів. Це благородна справа, на яку люди витрачають свій час. Чимало добровольців поповнити кров та плазму є й серед коростенців.

  Здають кров навіть члени цілих міських громадських організацій, як ось «Відродження і захист Полісся», які перші опублікували в Інтернеті оголошення, що Центр крові в Коростені можуть закрити. Тоді людям, аби здати кров, потрібно буде їхати з Коростеня, Олевська, Народич, Овруча, Лугин та інших населених пунктів до Житомира, що зменшить кількість донорів, адже це відстань, а отже – додаткові витрати та час.

  Наразі колектив Коростенської філії написав звернення з цього питання до Президента України, яке вже на розгляді, зважаючи на те, що за територіальною реформою Коростенський район стане великим регіоном, до якого приєднаються багато ближніх районів з центром у Коростені. Також питання знаходиться і на контролі у міської влади.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework