Влада Житомира затвердила стратегію водоканалу на 10 років вперед

  «Головними чинниками якими ми будемо покращувати, над чим будемо працювати — це звісно водопостачання, водовідведення та якісна комунікація, обслуговування, спілкування з нашими абонентами.

   Ця стратегія направлена на те, що підприємство має власні обігові кошти, власні інвестиції і здебільшого, 97% бюджетів і фінансів, це власні обігові кошти, які ми отримуємо з тарифів та інших видів діяльності, як ми маємо управляти цими коштами, інвестувати та реінвестувати їх, для того, щоб ставати більш якісними, більш фінансово потужними і незалежними і для того, щоб в першу чергу задовольняти наших споживачів», — пояснює директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.  

  Андрій Нікітін зауважує, це не є традиційна стратегія — це сукупчення методик за якими менеджмент житомирського водоканалу має приймати рішення та ні в якому разі не сходити з обраного курсу, навіть якщо керівництво буде змінено.  

  Сервіс водоканалу теж зазнає модернізації, зараз він поділений на три категорії, це безпосереднє спілкування, по телефону або онлайн. Найбільше змін зазнає все ж таки онлайн спілкування, адже це найзручніший вид комунікації, до того ж, він вимагає найменшої витрати часу на вирішення проблемних питань.    

  Покращення якостей – це головна тема стратегії та чи стосуватиметься вона забруднення водойм. Скиди Водоканалу регулярно фіксують місцеві рибалки. Кажуть, Водоканал знищує практично весь зарибок.

  «Мало того, ця труба не в одному місці лежить, а ще й нижче Бердичівського мосту і на бумажній фабриці лежить кілька труб. Зрозуміло, що вони не всі водоканалу, а скажемо так, в тому числі і їх. Рибалки готові перекривати дороги, бетонувати труби, бо крики про допомогу ні на кого не діють та й не діяли. Постійно звертаємося до водоканалу, екоінспекції, ми вже втомилися це робити», — розповідає голова Житомирської обласної федерації риболовного спорту Юрій Кошель.

Джерело: sk1.tv.

 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework