На фабриці в Житомирі усіх працівників протестували на COVID-19, вірус виявили у 8 людей

  У Житомирі на одному з підприємств протестували усіх працівників на наявність в організмі вірусу COVID-19. Виявилося, що інфікованими є восьмеро людей.

   Про це 17 серпня під час щотижневого онлайн-брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Микола Суслик, - зазначає zhitomir.info.

  Зокрема, відповідаючи на запитання журналістів, Микола Суслик зазначив, що в області останнім часом не зафіксовували спалахів коронавірусу після масових святкувань або повернення людей з відпочинку.

  «Таких випадків у нас на Житомирщині немає, в основному це спорадичні випадки осіб, які контактують з хворими, що не дотримуються протиепідемічних заходів», – зауважив начальник УОЗ.

  Водночас, розповів він, на місцевому підприємстві легкої промисловості одразу у восьми людей діагностували коронавірус.

  «Один із випадків був на нашому підприємстві легкої промисловості. Він обумовлений тим, що керівництво за власний рахунок прийняло рішення – абсолютно правильне – і всіх своїх працівників обстежило на COVID-19. Таким чином виявили вісім хворих, яких ізолювали, а за контактними спостерігають і далі», – поінформував Микола Суслик.

  Згодом прессекретар голови Житомирської облдержадміністрації Юрій Мельник у коментарі Житомир.info уточнив, що коронавірус був діагностований у працівників житомирської взуттєвої фабрики. Інфекцію у людей виявили минулого тижня (10-16 серпня).

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 17/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework