У Коростені під будівлею дитячої поліклініки зібралися десятки людей: дистанції ніхто не дотримується

  17 серпня, під будівлею дитячої поліклініки в центрі Коростеня на вулиці Грушевского 7 утворилася велика черга.

 

  Відповідне фото у Фейсбук виклала місцева журналістка Баранівська Світлана, - розповідає korosten.today.

  "Аби потрапити в дитячу поліклініку (Центр ПМСД), треба наразі трошки постояти в черзі. В приміщення «запускають» по 40 осіб (дуже багато людей на щеплення, тому в коридорах дуже людно, через що і обмеження)", - написала Баранівська Світлана в описі до фото.

  Судячи з фото потік пацієнтів утворив чергу, яка розтягнулася далеко за межами входу. При цьому далеко не всі коростенці дотримувалися дистанції.

  "Зараз проходять медичний огляд (до 01.09.2020 року) діти, які ВПЕРШЕ ІДУТЬ ДО ШКОЛИ та ДІТИ СПЕЦГРУП ДИТСАДКІВ, а також АБІТУРІЄНТИ!", - повідомляє у Фейсбук начальник відділу охорони здоров'я виконкому Коростенської міської ради Микола Заєць.

  "З 01.09.2020 року розпочнеться навчальний процес. За узгодженим графіком (між освітою та медициною) буде продовжено медичний огляд дітей, які не встигли його пройти протягом 2020 року. Форма 086-1/0 буде видана після проходження медогляду" - пише очільник відділу охорони здоров'я виконкому.

  "Також хочемо проінформувати, що медичний огляд було розпочато ще до карантину, було погоджено графік проходження медогляду дітей, але коронавірус вніс свої корективи. Також інформуємо, що вже біля 70 % дітей, які вперше ідуть до школи вже пройшли медогляди" - , сказав Микола Заєць.

  "НЕ СТВОРЮЙТЕ ЧЕРГИ в медичних установах, не наражайте на небезпеку себе та дітей!", - попросив очільник відділу охорони здоров'я виконкому.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework