У Житомирі мешканці багатоповерхівки закрили у підвалі злодіїв, які хотіли вкрасти чуже майно

  Невідомих, які залізли до підвального приміщення багатоповерхівки, помітили місцеві жителі, завадили їм втекти та повідомили до поліції. Правоохоронці затримали на місці події двох раніше судимих житомирян.

   Нині триває встановлення всіх обставин у рамках розпочатого кримінального провадження.

  19 серпня близько 15:00 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про проникнення до підвалу багатоповерхівки невідомих чоловіків. За словами заявника, вони намагаються викрасти майно.

  Відтак за названою адресою негайно вирушили оперативники та поліцейські спецроти. Як з’ясувалось, місцеві жителі, зрозумівши, що у підвалі чужинці, зачинили двері, завадивши таким чином їм втекти. Правоохоронці затримали на місці події двох житомирян віком 29 та 30 років. Попередньо, вони намагались викрасти кухонну витяжку та велосипед, що належать мешканцям будинку.

  - Обох затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко. - Чоловіки вже були раніше засуджені за вчинення майнових злочинів. Зокрема, в суді нині розглядаються матеріали щодо вчинення старшим з них ще низки крадіжок.

  Триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 15 (Замах на злочин),  ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Поліцейські перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших кримінальних діянь в обласному центрі.

  Відповідно до чинного законодавства крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

 

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 21/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework