Упродовж минулого тижня рятувальники області здійснили 161 виїзд на ліквідацію різноманітних надзвичайних подій

  У період з 16 по 22 серпня по лінії «101» отримано 184 повідомлення про виникнення різного роду надзвичайних подій на території області. У результаті яких 25 осіб отримали травми, 7 загинуло та 4 врятовано.

  Зокрема, ліквідовано 117 пожеж. Під час гасіння яких виявлено 2 травмовані особи та 1 особу врятовано.

  Зокрема, 17 серпня в с. Волянщина Хорошівського району виникло загоряння сухої трави на площі 1 га. Під час самостійного гасіння пожежі травмовано жінку 1941 р.н, яку з опіками верхніх та нижніх кінцівок госпіталізовано до опікового відділення Обласної лікарні м. Житомир.

  У той же день, в м. Коростень виникла пожежа в дерев’яній господарчій будівлі розмірами. Під час пожежі травмовано чоловіка 1972 р.н, якого з опіками госпіталізовано до реанімаційного відділення міської лікарні.

  Підрозділами Управління здійснено 18 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, надання допомоги населенню та іншим службам: відкривання дверей – 4 виїзди; проведення аварійних робіт із знезараження об’єктів інфраструктури – 7 виїздів; реагування на інші повідомлення – 7 виїздів.

  За минулий тиждень підрозділами Управління здійснено 4 виїзди для реагування на ДТП, врятовано 2 особи.

  Так, 16 серпня в с. Гуйва Житомирського району, внаслідок зіткнення вантажівки з легковим авто, 1 особа загинула. Двома відділеннями рятувальників проводилися аварійні роботи по вилученню загиблого водія з легкового авто та забезпечувалася пожежна безпека.

  Того ж дня, в смт Ружин, внаслідок зіткнення двох легкових автівок, 2 особи травмовано. Відділенням рятувальників проводилися аварійні роботи по забезпеченню пожежної безпеки під час ліквідації наслідків ДТП.

  18 серпня в Коростенському районі, внаслідок зіткнення вантажного автомобіля з житловим будинком, 1 особу травмовано. Відділенням рятувальників проводилися аварійно-рятувальні роботи по деблокуванню травмованого водія з пошкодженого автомобіля.

  20 серпня в Житомирському районі, внаслідок зіткнення двох вантажних автомобілів, 1 особу травмовано. Відділеннями рятувальників проводилися аварійно-рятувальні роботи по деблокуванню травмованого водія з пошкодженого автомобіля.

  Групою піротехнічних робіт упродовж тижня здійснено 9 виїздів на знешкодження виявлених боєприпасів часів минулих війн. Загалом ними вилучено та знищено 19 різноманітних вибухонебезпечних предметів.

00003

00006

00005

00002

00001

У ДСНС України у Житомирській області

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework