У Житомирі учні Центру сфери обслуговування пошили 15 тисяч масок для працівників шкіл

  У Житомирі учні Центру сфери обслуговування пошили 15 тисяч двошарових масок для працівників шкіл. Маски вже доставили до загальноосвітніх закладів міста.

   Про це Суспільному розповіла директорка Центру сфери обслуговування Світлана Мосейчук. За її словами, до пошиття масок долучилися 35 учнів:

  "Оскільки ми готуємо учнів за спеціальністю "кравець-закрійник", ми внесли в графік освітнього процесу зміни і протягом серпня виконуємо замовлення на пошиття масок в кількості 15 тисяч штук. Ми закупили тканину самі, не чекаючи виділення коштів, бо розуміли, що треба до 1 вересня встигнути. Шили ми три розміри масок. Всі вони натуральні, якість масок нормальна і думаю, що працівники шкіл будуть задоволені".

У Житомирі учні Центру сфери обслуговування пошили 15 тисяч масок для працівників шкіл  На пошиття масок з міського бюджету виділили 121 тисячу гривень, каже заступниця начальника міського управління освіти Світлана Ковтуненко:

  "Нам їх треба тринадцять з половиною тисяч, щоб кожному вчителю дати по три маски. Ми порахували собівартість таких масок – десь до дев'яти гривень за одну".

У Житомирі учні Центру сфери обслуговування пошили 15 тисяч масок для працівників шкіл  Катерина Кузьменко навчається в Центрі сфери обслуговування на другому курсі. Дівчина каже, що маски для працівників загальноосвітніх закладів шиє протягом останніх двох тижнів під час виробничої практики:

  "Загалом в нас всі процеси розділяються. Хтось заготовлює маски, хтось компонує всі деталі, щоб вийшов цілий виріб. Я якраз компоную. Це робота є досить важкою, але мені подобається. Загалом на пошиття 30 масок потрібна година".

  За два тижні Катерина Кузьменко пошила близько тисячі масок.

 

Автор: Аліна Домбровська

Камера: Олександр Данилюк

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework