На Житомирщині троє хворих на коронавірус – у вкрай важкому стані

  На Житомирщині троє хворих пацієнтів перебувають на штучній вентиляції легень у вкрай важкому стані. Про це 31 серпня під час брифінгу в облдержадміністрації сказав очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик.

  Також, за словами Миколи Суслика, зросла кількість пацієнтів з коронавірусом, які потребують кисневої підтримки. Станом на 31 серпня в лікарнях області на кисневій підтримці перебуває 38 людей:

  "І якщо ще місяць тому у нас тих, хто одужав, було 75%, – а станом на 31 серпня це 1854 людини, які одужали із 3304 хворих, – то на сьогодні (31 серпня – ред) ми теж маємо погіршення ситуації. Тільки 58% у нас тих, хто одужав, а 42% пацієнтів перебувають на стаціонарному і амбулаторному лікуванні".

  Микола Суслик каже, що стаціонарні відділення заповнені на 7,5%, але є перевантаження по Коростенській центральній міській лікарні і Центральній лікарні №1. Через збільшення показників захворюваності – більше 40 на 100 тисяч населення – Коростень, Коростенський та Житомирський райони перебувають в "помаранчевій" зоні, а 11 районів і три міста – Бердичів, Житомир та Новоград-Волинський – у "жовтій" зоні.

Джерело: suspilne.media

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework