Житомирський бронетанковий завод передав ЗСУ понад 30 відремонтованих БМП

  Житомирський бронетанковий завод передав війську понад 20 одиниць БМП-1 та близько десятка БМП-2 в рамках виконання державного оборонного замовлення 2020 року.

 

  Про це в понеділок, 31 серпня, повідомляє пресслужба “Укроборонпрому”.

  “Державне підприємство “Житомирський бронетанковий завод”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, передав державному замовнику чергову партію бойових машин піхоти після капітального та регламентного ремонту, зокрема – більше як два десятки БМП-1 та близько десятка БМП-2″, – йдеться у повідомленні.

  На підприємстві відновили боєздатність усіх систем та агрегатів, замінили несправні прилади, перевірили роботу озброєння тощо.

  Крім того, в процесі ремонту на БМП встановили сучасні навігаційні системи, оптичні прилади та приціли вітчизняного виробництва.

  Додатково машини оснастили фари інфрачервоного випромінювання та освітлювальні фари з використанням сучасних діодних ламп. Частково на певних зразках відремонтованої техніки було використано гусеничні стрічки власного виробництва ЖБТЗ.

  Як відомо, ДП “Житомирський бронетанковий завод” займається виготовленням, глибокою модернізацією та капітальним ремонтом бойової та спеціальної техніки різних модифікацій: БМП, БРЕМ, БМД, а також машин на їх базі.

  Наразі триває модернізація виробничих потужностей підприємства шляхом впровадження новітніх енергозберігаючих технологій виробництва.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework