В Житомирській області у вбивстві підозрюють підлітка

  28 серпня на березі річки у с. Смолдиреві було знайдено тіло місцевого жителя з ознаками насильницької смерті.

 У ході розпочатого кримінального провадження поліцейські встановили можливу причетність до травмування загиблого одного з хлопців, які відпочивали компанією неподалік. Триває перевірка усіх обставин.

  Повідомлення про виявлення тіла надійшло до поліції  28 серпня від медиків, які констатували смерть чоловіка. Під час його перевірки поліцейські з’ясували, що загиблий – 25-річний житель цього ж села, інвалід. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала унаслідок закритої черепно-мозкової травми та крововиливу.

  Відтак поліцейські розпочали кримінальне провадження. Попередньо встановлено, що увечері на березі річки в альтанці відпочивала група молоді. Пізнього вечора до них підійшов і потерпілий. Через якийсь час між чоловіком та одним з хлопців виник раптовий конфлікт.  Він продовжився сутичкою, у ході якої загиблому й були нанесенні тілесні ушкодження.

  - Ймовірною причиною сварки стало неналежне ставлення загиблого до власного батька. За кілька днів до цього між ними відбулася бійка на фоні зловживання обома алкоголем, - розповів начальник Баранівського відділення поліції Микола Більський.  

  За зібраними свідченнями та іншими доказами, зібраними слідчими на місці події, до смертельного травмування чоловіка може бути причетний 15-річний хлопець. Нині йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

Последнее изменение Среда, 02/09/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework